Vásárlási feltételek

Árak
Áraink a rendelés időpontjában érvényes tájékoztató jellegű listaárak, amelyeket a webloldalon a termékek alatt találnak. A végleges árat az ajánlatkérést követően alakítjuk ki, melyről részletes árajánlatot küldenek munkatársaink. Az nettó, ÁFA nélküli árak, ugyanakkor bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák. Amennyiben a weboldalon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A rendelések feldolgozása
A rendelések, ajánlatkérések feldolgozása 24 órán belül megtörténik.

Adatbeviteli hibák javításának lehetősége
Az adatbeviteli hibák javítására telefonon és e-mail-en keresztül bármikor van lehetőség.

Visszaigazolás

Minden rendelésről, ajánlatkérésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés, ajánlatkérés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a rendelés, ajánlatkérés beérkezéséről. Ezt követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot. Telefonos egyeztetés esetén hívja az ügyfélszolgálatot vagy az e-mailben található telefonszámok bármelyikét.

Fizetési feltételek
A megállapodás létrejötte után lehetőség van a díjak átutalással, vagy készpénzzel történő kiegyenlítésére.

Szállítás, üzembe helyezés, karbantartás
A termékek kiszállítását, illetve a kollégák kiszállását minden esetben tartalmazzák a havidíjak.

A szállítástól elállás
Ha az üzembe helyező a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék cseréje, visszavétele
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza, illetve cseréljük ki.

Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatás
A Vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben jelen Vásárlási Feltételek másként nem rendelkezik, úgy az ujmasoloberles.hu portálon végrehajtott megrendelés még hivatalos adás-vételnek nem minősül. Ezt egy hivatalos ajánlattétel követi írásos formában. Hivatalos adás-vételre a szerződéskötést követően kerül sor. A megkötött szerződésről számla kerül kiállításra és iktatásra, amely utólag is hozzáférhető. A szerződéskötés lehetséges nyelve a magyar nyelv.

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia
A megrendelőnek az ajánlatkérés szakaszában bármikor lehetősége van az elállásra. A szerződés megkötése után csak szerződésfelbontással van lehetőség az elállásra. A megrendelő kötelezettségeiről részletesen a szerződés keretein belül rendelkezik az üzembe helyező.
Üzembe helyező azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Tulajdonjogi kikötés
A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a bérbe adó tulajdonában marad. Az ügyfelekkel kötött szerződések eltérhetnek, így a további részletes megállapodás a szerződés keretein belül lehetséges.

Megrendelés módosítása, törlése

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés, ajánlatkérés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld a weboldal szoftvere a rendelés, ajánlatkérés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési, ajánlatkérési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

Amennyiben a vásárlóhoz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.
Mindaddig még a szerződés meg nem köttetik a megrendelőnek lehetősége van az elállásra, módosításra.

Panaszkezelés helye: Budapest 1132, Váci út 64/A.

Hírlevelünkről postai és elektronikus levelezési úton egyaránt leiratkozhat.