Megrendelés / Ajánlatkérés folyamata

A termék kiválasztása

Fontos, hogy Ön az igényeinek, illetve a feladatoknak megfelelő készüléket válassza. Ennek elősegítése érdekében lehetősége van a weboldal termékeinek összehasonlítására a “Nyomtató bérlés típusok” menüpont alatt. Itt összevetheti a különböző berendezések tudását, felszereltségét, hogy igényeinek a legoptimálisabb készüléket választhassa.

Ha többet szeretne tudni a szolgáltatásról, illetve, hogy miért is jó ez Önnek és cégének, akkor az Új nyomtató bérlés előnyei menüpont alatt minden információt megtalál.

A szolgáltatás bővebb leírását a Nyomtató bérlés szolgáltatások menüpont alatt találja.

Ajánlatkérés

Amennyiben speciális igényei vannak, pontosítani szeretné későbbi megrendelését, vagy egyszerűen szüksége van egy kinyomtatott ajánlatra, az ajánlat kérés menüpont segítségével igényei alapján kérhet ajánlatot. Ezek alapján kollégánk az Ön igényeinek legmegfelelőbb gépet ajánljuk

Megrendelés

A kiválasztott másoló készülék alatt található „Megrendelem” gomb megnyomásával a weboldal Önt a megrendelőlap felületére irányítja. A felületen az adatok megadása utána elküldheti megrendelését részünkre. Ezt követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, ami után megköthető a szerződés.

A megrendelés történhet telefonon, e-mail-en egyaránt.

Hibabejelentés, számlálóállás bejelentése

Az oldal lehetővé teszi a hibabejelentést, illetve ügyfeleink számára a számlálóállás bejelentést, mely jelentősen leegyszerűsíti a folyamatokat. Itt jelezheti a készülék esetleges meghibásodását, illetve megadhatja az aktuális eszköz havi számláló állását külön fekete-fehér és színes oldalakra mérten.

Folyamatábra