Új nyomtató bérlés előnyei

ujnyomtatoberles-elonyei2Miért éri meg jobban nyomtatót, fénymásolót bérelni? …és miért válasszon új nyomtatót, fénymásolót, nem pedig használtat?

Nálunk új nyomtató, fénymásoló bérelhető használt helyett minimális ráfordítással!

Miért ne élvezhetné a legmodernebb, korszerű irodatechnikát a használt nyomtató bérlésekor jelentkező meghibásodások kockázata helyett?

Az új, multifunkciós nyomtató, fénymásoló bérlés nagy előnye, hogy nem fogja munkatársait meglepetésszerűen cserbenhagyni a napi teendők során. Nem lesznek leállások, fennakadások, megbízhatóan működik nap, mint nap. Egy használt, már huzamosabb időn keresztül működtetett nyomtató esetén jelentősen megnő a váratlan meghibásodások és az ebből adódó hosszabb várakozások valószínűsége, ezt érdemes mérlegelnie.

Fix havi díjért bérelhet, beruházás nélkül

Miért vállalná a milliós beruházással járó kiadásokat vagy a használt nyomtató bérlésekor jelentkező meghibásodások kockázatát? A nyomtató, fénymásoló vételárát fordíthatja egyéb céges fejlesztésekre, miközben ugyanúgy használhat egy XXI. századi igényeket kielégítő, multifunkciós nyomtatót, fénymásolót.

Több típusú nyomtató, fénymásoló közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt.

Tekintse meg összehasonlító táblázatunkat Ide kattintva

A készülékek személyesen is megtekinthetőek nyomtató, fénymásoló szalonunkban: Képek Ide kattintva

A bérleti díj teljes összege költségként elszámolható

További figyelemre méltó szempont, hogy a bérleti díj teljes összege leírható, elszámolható költségként.

Rendkívül kedvező áron kerülhet tulajdonába a nyomtató a futamidő végén

ujnyomtatoberles-elonyei1Az általunk kínált konstrukciók esetében a futamidő végén töredék áron (2 havi bérleti díj) az Öné lehet egy kiváló multifunkciós nyomtató, fénymásoló, melyet csak az Ön cége használt eddig. Így a későbbiekben már csak az üzemeltetési költségeket kell fizetnie és továbbra is élvezheti mindazt a kényelmet, melyet megszokott a bérlés ideje alatt.

Az elszámolás átlátható, a nyomatdíj online, kényelmesen lejelenthető

Precíz, nyomatszám alapú elszámolás átláthatatlan káosz helyett, hogy biztos lehessen az elszámolás korrektségében.

A nyomtató, fénymásoló bérlés során a fix havidíjon felül csak a nyomatdíjjal kell számolnia, melyet a szerződésben foglaltak szerint fizet. Az elszámolás egyszerű, a havi nyomatszámot havonta egyszer kényelmesen, online lejelentheti. Így teljesen átlátható, követhető lesz a folyamat.

A nyomtató, fénymásoló bérlés futamideje alatt mindvégig érvényes a teljes körű javítási és karbantartási szerződés

Nem kell bajlódnia esetleges hibák esetén a szervizelés ügyintézésével vagy a nyomtatókellékek beszerzésével. A kellékanyag fogyást – és emellett sok egyéb információt – az intelligens rendszer figyeli és idejében jelzi. Önnek vagy munkatársának csak jeleznie kell felénk és rövid időn belül szállítjuk és installáljuk a szükséges kellékanyagokat vagy munkatársaink bármilyen egyéb szolgáltatással kapcsolatosan is segítenek Önnek.