Nyomtató bérlés szolgáltatások

nyomtato-berles-szolgaltatasokNyomtató bérlés esetén a bérleti konstrukcióval csak nyerhet: értékes időt, pénzt, hatékonyabb munkavégzést!

A nyomtató, fénymásoló üzembe helyezésekor a teljes körű rendszerintegrációt elvégezzük (opció)

A nyomtató bérlés, fénymásoló bérlés során szerződéskötést követően beüzemeljük a kiválasztott multifunkciós készüléket. Igény szerint kiépítjük a rendszert, összehangoljuk a különböző munkafolyamatokat, illetve már meglévő rendszerébe is integráljuk az új nyomtatót. Amennyiben szükséges, betanítjuk a különböző funkciók használatát a legnagyobb hatékonyság érdekében.

Folyamatos karbantartás, üzemeltetés a teljes futamidő alatt

A nyomtató bérlés, fénymásoló bérlés ideje alatt a zavartalan működés érdekében rendszeresen elvégezzük a szükséges karbantartásokat, gyártó által előírt szervizeket. Amennyiben bármilyen hiba jelentkezik, a telefonhívást követően (munkaidőben, szerződés szerint) 4 órán belül kiszállunk és megkezdjük a zavar elhárítását.

Szükség esetén cserekészüléket biztosítunk a nyomtató, fénymásoló javítás idejére

Ha a nyomtató, fénymásoló javítása belátható időn belül nem oldható meg a helyszínen, cserekészüléket biztosítunk, melyet hozunk-viszünk a leggyorsabb elhárítás érdekében. Így szinte fennakadás nélkül, minimálisra csökkenthető az állásidő.

Folyamatos szoftver- és firmware frissítések

A fejlett technológia folyamatos szinten tartásához szükséges a szoftver frissítése megfelelő időközönként. A multifunkciós nyomtató, fénymásoló összes munkafolyamatát optimalizáljuk az aktuális szoftverfrissítések telepítésével.

Szakmai segítségnyújtás, tanácsadás

Amennyiben szükséges, szakembereink betanítják munkatársainak az új nyomtató működtetését, hogy minden felhasználó számára magabiztosan kezelhető legyen a multifunkciós nyomtató, fénymásoló saját felhasználási területükön.

Felmerülhetnek speciális igények is, ilyen esetekben szakemberünk tanácsadással is segíti munkájukat, javasolja a leginkább célravezető megoldást a nyomtató, fénymásoló bérlés teljes időtartama alatt.

Bérelhető nyomtató típusok