Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  az Négypólus Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az XY Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga 
Kijelentjük, hogy az Négypólus Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.ujmasoloberles.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.
Az oldal sütiket használ, melyeket a böngésző tárol.

A szolgáltató neve: Négypólus Kft.

A szolgáltató székhelye: 1132 Budapest, Váci út 64/A

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@ujmasoloberles.hu

A szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-09-164205

A szolgáltató adószáma: 10704217241

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

A szolgáltató telefonszáma: +36-1-9193-363

A szerződés nyelve: magyar

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-89828/2015

Tárhely-szolgáltató adatai: 23VNet Kft. Budapest 1132, Victor Hugo u. 18.